Benvolguts

Us contactem com a entitat col·laboradora del projecte Catalan Weekend, per tal d’avançar amb els acords establerts després de reunir-nos amb vosaltres.

La setmana propera després de setmana santa, seguim fent campanya de comunicació a les xarxes socials, i ja volem fer visibles les col·laboracions amb entitats com la vostra. Us adjuntem materials diversos de comunicació com el banner del Catalan Weekend, per tal que el pugueu adherir a la vostra web (us enviem dos formats, un quadrat i un altre rectangular, tot i així si necessiteu una mida diferent en ho feu saber).

Així mateix adjuntem el link del dossier de presentació del projecte per poder fer-ne difusió als vostres membres, ja sigui a través de butlletins o altres comunicats:
Dossier de presentació

* Aquest dossier el tenim a disposició en altres llengües

Igualment, us demanem fer una crida als vostres socis i col·laboradors demanant que col·laborin amb el projecte fent d’amfitrions i indicant-los el lloc web www.catalanweekend.cat per poder-se registrar.

Finalment ens agradaria saber a quines entitats homòlogues a nivell internacional heu convidat o tenir previst convidar i quina activitat pròpia o en el marc del Catalan Weekend teniu previst realitzar.

Per tot això ens posem a la vostra disposició i poder fer una reunió per parlar de tots aquests temes i sinó és possible us trucarem per parlar-ne.

Salutacions

Ferran Morillas
Òmnium Cultural. Projectes

fmorillas@omnium.cat
Diputació, 276, pral. 08009 Barcelona
Tel. 93 319 80 50
www.omnium.cat